Sun, Feb 24

|

Coffee Trails

Sunday Live Jazz & Coffee : Noortje Fassaert

Iedere week wisselende jazz, blues of singer-songwriters!

Registration is Closed
See other events
Sunday Live Jazz & Coffee : Noortje Fassaert

Time & Location

Feb 24, 2019, 2:00 PM – 5:00 PM

Coffee Trails, Johan van Hasseltweg 112, Amsterdam, Netherlands

About the Event

Coffee Trails presenteert iedere week live muziek onder het genot van de lekkerste koffie van de wereld.

Heb jij zin in jazz, blues of singer-songwriters op jouw zondagmiddag? Schuif dan gezellig aan, de toegang is gratis!

Voor de tweede keer verwelkomen we de fantastische Noortje Fassaert!

Noortje groeit op in zowel Nederland als in Zuid-Afrika. Het is daar waar op achtjarige leeftijd haar liefde voor muziek ontstaat en blijkt zingen, net als dansen, een tweede natuur. De opleiding aan de Lucia Marthas Institute for Performing Arts is dan ook een logisch gevolg. Deze rondt ze af in 2005 om daaropvolgend in grote theaterproducties te spelen zoals de Joop van den Ende musicals The Wiz, Saturday Night Fever en de Mark Vijn voorstelling Bubbling Brown Sugar.

De musical- en theaterwereld bieden haar veel mogelijkheden, maar ze ontkomt niet aan het verlangen om haar eigen stem een podium te geven. Ze gooit haar zekerheden overboord en slaat een nieuwe weg in als achtergrondzangeres bij Mathilde Santing en Leona Philippo. Deze gevierde zangeressen geven haar uiteindelijk het vertrouwen om de achtergrond te verruilen voor de voorgrond.

In haar eerste, eigen theatervoorstelling Mijn Stem – 2 juli '17 Theater de Glasbak, Almere - bundelde de veelzijdige zangeres, danseres en actrice haar rijke en intrigerende persoonlijke, muzikale en theatrale achtergrond.

Momenteel is ze druk bezig met de opname van haar tweede single en treedt ze op in verschillende bezettingen (zie Agenda). Daarnaast begeleidt ze als stemcoach met veel liefde mensen in het vinden en vormen van hun eigen stem en authenticiteit.

Share This Event