Sun, Jan 13

|

Coffee Trails

Sunday Live Jazz & Coffee : Pieter van Santen, Edwin Corzilius & Jules Monen

Iedere week wisselende jazz, blues of singer-songwriters!

Registration is Closed
See other events
Sunday Live Jazz & Coffee : Pieter van Santen, Edwin Corzilius & Jules Monen

Time & Location

Jan 13, 2019, 2:00 PM – 5:00 PM

Coffee Trails, Johan van Hasseltweg 112, Amsterdam, Netherlands

About the Event

Coffee Trails presenteert iedere week live muziek onder het genot van de lekkerste koffie van de wereld.

Heb jij zin in jazz, blues of singer-songwriters op jouw zondagmiddag? Schuif dan gezellig aan, de toegang is gratis!

De eerste editie van Sunday Live Jazz & Coffee trappen we af met een jazz trio bestaande uit Pieter van Santen op de piano, Edwin Corzilius op contrabas en Jules Monen op drums.

Pieter van Santen is pianist en heeft daarnaast een verleden in cabaret. Van 1997 tot 2004 maakt Pieter maakt deel uit van cabaretgroep Crème Fraîche, winnaar van het Groninger studentencabaret-festival en de CJP-cultuurprijs. Het muzikale niveau binnen de cabaretgroep stijgt met Pieter ’s komst. Hij speelt piano, accordeon, ukelele en mondharmonica. Hij arrangeert en zingt close harmony stukken, acteert in sketches en danst! De groep trekt volle zalen in de grote theaters van het land en treedt op in diverse radio en televisieprogramma’s. Zelf heeft hij inmiddels in verschillende formaties en solo cd's uitgebracht en optredens gegeven waarin jazz de overhand heeft. Verder is hij actief in de film- en theaterwereld.

Edwin is geboren in 1950 in Amsterdam en begon op 17-jarige leeftijd in nachtclubs te spelen in Duitsland. Hij keerde terug na 4 jaar om met onder anderen Lex Jasper te werken. Later deed Edwin ook radio en TV –werk bij Het VARA Dansorkest en de Skymasters. Theatertournees werden gedaan met Martine Bijl, Paul van Vliet en ook 10 jaar lang met Toon Hermans. De laatste jaren speelt Edwin vooral met Louis van Dijk, Cor Bakker, Frits Landesbergen, Madeline Bell en Rob van Kreeveld. Vanaf 1972 speelde Edwin in diverse Big Bands en werden solisten begeleid zoals Marjorie Barnes, Dee Daniels, Monty Alexander, Joe Pass, Toots Thielemans, Rita Reys, Dado Moroni en ongeveer alle Nederlandse toppers zoals Ferdinand Povel, Bart van Lier, Toon Roos, Edwin Rutten en Ruud Brink. Het aantal LP en CD opnames is ontelbaar.

Jules Monen is naast muzikant, ook mede-organisator van Sunday Live Jazz & Coffee, en belooft meer heerlijke zondagen voor jullie te programmeren.

Share This Event