Welkom in de wereld van Coffee Trails

Een smeltkroes van geuren en smaaksensaties. Koffie en thee is bij ons een beleving, een reis.

Elke boonsoort en theebladeren uit elk land heeft zijn eigen smaak en karakter. Op de molen hebben wij een vaste koffie uit Colombia. Daarnaast hebben we een tweede koffie die maandelijks uit een ander continent komt.

 

Naast onze 'normale' koffie, bieden wij ook tientallen speciale koffies aan. Denk aan Vietnamese Cà Phê Vięt Nam, een volle, rijke koffie, die wij voor u klaarmaken met een Vietnamese Slowdrip, of bijvoorbeeld de Jamaicaanse Blue Mountain koffie, die we met behulp van een ROK Presso voor u kunnen zetten. 

 

Coffee Trails deelt ook graag de veelzijdigheid van thee met jou. Thee is lekker en gezond.

​Maar thee is meer dan dat: het is een echte beleving. Smaken en geuren nemen je mee naar andere werelden. Oosterse werelden vol theeplantages bijvoorbeeld. Of misschien denk je juist wel terug aan een persoonlijke ervaring, die je associeert met een bepaalde smaak thee?

 

​Alles waar wij in geloven en wat wij doen heeft te maken met onze liefde voor koffie en thee, om deze liefde en passie te delen met iedereen die hetzelfde voelt.

 

Elke dag raken wij weer geïnspireerd door de mensen die wij ontmoeten. En elke dag krijgen wij weer een kick door elk kopje koffie die wij met een vleugje liefde en een snufje warmte mogen maken. Elke thee die wij zetten is een kans voor ons om je beleving leuker, toegankelijker en mindful te maken. Ieder koffie en/ of thee moment van de dag zien wij als een mogelijkheid om de wereld te verbinden met onze liefde voor koffie en thee van over de wereld, deze liefde te laten proeven en te delen.

 

We proberen ons gevoel voor reizen en muziek in Coffee Trails te brengen en moedigen onze klanten aan om met ons te verkennen, te ontdekken en te experimenteren.

CT-header-1.jpg